2/16/2016

500.

Takki Bikbok / huivi Cubus / laukku & neule H&M / farkut Gina tricot / kengät Skopunkten

Tässäpä se tulee, nimittäin blogini viidessadas postaus ja pitkästä aikaa kuvia päivän asusta. Okei no, puolen päivän asusta koska myöhemmin lähdin sitten kouluun ihan toisissa rievuissa kun tajusin et sehän on jumppapäivä tänään :D hah. Nykyään tämä pikkulaukkufriikki päätti siirtyä isompaan kassiin, jotta mukaan mahtuu muutakin kuin kalenteri ja muutama hassu kynä. Ja tästä yksilöstä olenkin pitänyt kovasti! Mitenkäs siellä, suositteko mielellään kätevää minilaukkua vai isoa missä voi kantaa koko omaisuutta mukana? :)

6 kommenttia:

 1. Vitsi miten kiva asu, noi revityt farkut näyttää ihana keväisiltä :) Ja mä oon ehdottomasti isojen laukkujen ystävä, mutta aina välillä pientä laukkua kantaessa kyllä huomaa kuinka paljon helpompi ja parempi selälle ja olkapäille jokin pienempi laukku on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Heh se on kyllä totta :D vaihtelu virkistää :)

   Poista
 2. Ihanan rento asu! :) Tuollaisissa vetimissä tulee itsekin kuljettua arkisin, mukavaa ja toimii! Mä olen sellaine kassialma, että mun kaapista löytyy laukkua moneen menoon! :D Pikkulaukut ovat kyllä ihania, mutta koko omaisuutta kanniskellessa(eli lähes aina... :D) tulee kyllä suosittua isompaa kokoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toi on kyllä hyvä että löytyy erilaista laukkua joka lähtöön niin voi tilanteen mukaan valita! :)

   Poista
 3. Ihana postaus ja ihana laukku! :) Onko tosta pitkä aika kun oot ostanut ton laukun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Taitaa olla noin muutama viikko kun tuon ostin :)

   Poista