2/25/2016

ERILAISIA LETTEJÄ

Oon tehnyt blogiin erilaisia kampausideapostauksia ja tutorialeja noin kolmen vuoden ajan, ja arkistoihin on kertynyt vaikka minkänmoista materiaalia. Kesällä 2014 julkaisin postauksen erilaisista ponnareista ja nyt olis vuorossa letit samaan tyyliin! Koska vanhat mutta edelleen käytännölliset postaukset saattavat unohtua blogiarkiston kätköihin, tässä linkkejä muutamiin vanhoihin tutorialeihin.

Kalanruotoletti sopii mukavasti niin arkikampaukseksi kuin juhliinkin! Letistä saa pidemmän ja paksumman pidennysten avulla ja koristeet kruunaavat juhlalookin. Tutorial kalanruotolettiin löytyy täältä

Ponnari & letti yhdistelmä toimii loistavasti treeneissä. Tykkään käyttää tätä etenkin uidessa niin hiukset pystvät mukavasti paketissa!

Joko tavallisella tai kalanruotoletillä saa loihdittua näyttävyyttä kiharakampaukseen tekemällä kahdesta letistä pannan. Tutorial kalanruotolettipantaan löytyy täältä.

Tavalliseen sivulettikampaukseen saa erilaista vivahdetta pienillä yksityiskohdilla. Tutorial kampaukseen täällä.

Muhkea hollanninletti näyttää hyvältä sekä sivulla että takana. Tutorialit näihin letteihin löytyvät täältä ja täältä.


Kahden letin yhdistelmä & pienet koristeet tuovat kivaa vaihtelua muuten tavalliseen lettiin. Talvella kun kukkia ei ole välttämättä saatavilla, pienet helmipinnit sopivat mainiosti! Tutorial lettiin täällä.

Mikä on sun suosikkiletti? :)

6 kommenttia:

 1. Ihan mielettömiä lettejä, tuttuja ohjeita mutta koskaan ei vaan tuu tehtyä vaikka just tollanen ponnarikin näyttää ihan törkeen hienolle kun laittaa sen letille :) Täytyypä nyt ottaa ittee niskasta kiinni ja alkaa kokeileen kaikkia erilaisia, hyvä postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kiva että tykkäsit, nyt eikun vaan kokeileen :)

   Poista
 2. Mun suosikit on simppeli ponnari + letti sekä kiharakampaus lettipannalla! Muutkin on kyllä tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Ihania lettejä! Kun saiskin noin muhkeat hollantilaiset joskus omastakin tukasta aikaiseksi...

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Eiköhän se onnistu, hyvät tuotteet + letin vetäminen varovasti isommaksi auttaa paljon! :)

   Poista