2/03/2016

RENNOT JA HUOLETTOMAT LAINEET ARKEEN

Mulla on luonnostaan ihan suorat hiukset, ja välillä niihin toivoisi vähän taipuisuutta. Teen usein kiharat tai laineet vaan juhlia varten, koska yleensä se on niin aikaavievää puuhaa. Oon unohtanut että huolettoma, kivat arkiset laineet saa aikaan pienemmälläkin vaivalla :) Tässä helppo ohje rentoihin, arkisiin huolettomiin laineisiin.

Tarvitset: Muotoiluraudan, lämpösuojasuihkeen ja hiuslakan

Jaa hiukset kahteen osaan klipsin tai ponnarin avulla. Jos omistat erittäin paksut tai pitkät hiukset, kannattaa ne jakaa kolmeen osaan.

Jos et halua kiharoiden lyhentävän hiuksia paljoa, kiharra niin, että muotoilurauta on pystyasennossa alaspäin. Kieritä hiusosio raudan ympärille ja vedä hitaasti alaspäin ja aavistuksen poispäin itsestäsi. Kiharra erikokoisia osioita eri suuntiin. Kun alempi osio on valmis, suihkauta siihen pieni kerros lakkaa.


Toista sama käsittely ylemmälle osiolle. Kasvoja kehystävät hiusosiot kannattaa kääntää kasvoista poispäin, niin hiukset pysyvät helpommin pois tieltä. Lopuksi availe kiharoita varovasti sormin ja pöyhi. Viimeistele lakalla.

HUOM. Jos päätät seuraavana päivänä kihartaa hiuksia, kannattaa jättää hiusöljy laittamatta edellisenä iltana. Itse sorruin tuohon virheeseen ja kihartaminen oli hitusen työläämpää kuin normaalisti... :D Kirhartumista helpottamaan taas alle sopii hyvin edellisenä iltana laitettu muotovaahto!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivat kiharat! Tälläiset olis mun melko luonnonkiharaan tukkaan helpohko saada, tarvitsisi vain hiukan entrata omia laineita :D Pitääkin joku kerta kokeilla!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Oijoi kuulostaa kätevältä! Kokeilehan ihmeessä :)

   Poista
 2. Oi että! Yleensä raudalla kiharretut hiukset näyttää turhan huolitelluilta, mutta nä on täydellisen rennot mutta silti niin kauniit♥ Vau! Sulla on muuten super ihanat hiukset tossa sivupalkissa olevassa kuvassa. :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :) ♥ Tällain huolettomasti kihartamalla saa kyllä sopivan rennon lookin arkeen :)

   Poista