2/12/2016

SÄILYTÄ HIUSVÄRIN HEHKUOon puhunut blogissa paljon oman värin kasvatuksesta ja muutenkin jutuista jotka siihen liittyy. Tällä kertaa puhutaankin siitä, millä nikseillä saa säilytettyä värjätyt hiukset kauniina pidempään! Vastavärjätyille hiuksille ominaista on upea kiilto ja kauniit sävyt, mutta sitten parin viikon päästä voi väri jo näyttää haalistuneen. Tässä muutamat vinkit hiusvärin ylläpitoon!

Käytä värjätyille hiuksille  suunnattuja pesu- ja hoitotuotteita. Niin yksinkertaiselta kuin se kuulostaakin, sen myös helposti unohtaa. Tuotteet on suunniteltu pidentämään värin kestoa ja antamaan sopivasti hoitoa värjätylle hiukselle.

Virkistä värinaamioilla. Kun väri alkaa haalistua, heti ei tarvitse alkaa laittaa uutta väriä päähän, vaan värinaamiolla (esim colormaskeilla) saa freesattua yleisilmettä mukavasti ja jopa muutettua hieman sävyä halutessaan.

 ♥ Keltaisuus pois hopeashampoolla. Hopeashampoon violetti pigmentti viilentää tehokkaasti kellertäväksi kulahtaneet vaaleat hiukset! Valikoimasta löytyy myös hoitoaineita ja värinaamioita violetilla pigmentillä vaihtoehdoksi tai hopeashampoon kaveriksi.

Suojaa auringolta. Kuten moni on varmaankin huomannut, hiukset vaalenevat auringonvalossa ja niin haalistuu myös väri. Suosi siis aurinkosuojan sisältäviä tuotteita tai suojaa hiukset hatulla tai huivilla.


Virkistä vaaleaa syväpuhdistavalla. Vaaleat hiukset saattavat alkaa helposti kellertää tai vihertää esimerkiksi klooriveden tai metallipitoisen veden vaikutuksesta. Syväpuhdistava shampoo auttaa poistamaan hiuksista metalleja ja muotoilutuotejäämiä ja kirkastaa samalla väriä. Huom. värjättyjen hiusten kanssa tän kanssa tulee olla kuitenkin varovainen, koska syväpuhdistava on niin pesevä että se voi haalistaa värjättyä väriä.

Lisää kiiltoa muotoilutuotteilla. Hiusten väri tulee upeasti esille kiiltoa antavien muotoilutuotteiden, kuten esimerkiksi kiiltosuihkeen avulla.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä vinkkejä! Värinaamiot ovat kyllä aikamoinen pelastus värjätylle tukalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! :) Värinaamiot on kyllä tosiaan huippuja!

      Poista