2/29/2016

VUOSIJUHLALOOK

Lauantaina pääsin ensimmäistä kertaa juhlimaan vuosijuhlia, kun tietotekniikan ainejärjestö Linkki Jyväskylä ry täytti 10 vuotta. Muistan kun sain tietää päässeeni yliopistoon, niin melkein heti muistin et hei siellähän on niitä vuosijuhlia ja pääsen taas pitkästä aikaa viettämään "prinsessapäivää" haha :D Täytyy sanoa että aikamoinen tuuri kävi kun vuosijuhlat sattui näin fuksivuodelle, koska Linkki juhlii vuosijuhlia joka viides vuosi. Ilta oli oikein mukava ja jätti jälkeensä monta hauskaa muistoa ja valokuvaa.

Mekon tilasin joululomalla Nellyn alennusmyynnistä ja hinnaksi jäin vaivaiset 25 euroa! Ihan kiva alennus n. 80 euron mekosta. Kengät sain lähes samanlaisella alennuksesta ja hiukset laitoin itse. Ei siis hinnalla pilattu look sanoisinko, heh.

10 kommenttia:

 1. Kaunista! <3

  Onko teidän vuosijuhlilla muuten tarkat pukukoodit juuri iltapuvun suhteen? Omia tulevia juhlia silmällä pitäen kyselen. Minulla olisi yksi juhlamekko hyvinkin juhlaviin tilaisuuksiin, mutta se ei ole ihan kokopitkä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3 Pukukoodi voi riippua paljon ainejärjestöstä että millaisen ne haluaa, mut meillä oli koodina tumma puku ja useat naiset oli iltapuvuissa mutta myös lyhyempi mekko käy hyvin ja niitäkin näikyi aika monella :)

   Poista
 2. Vitsi miten edullisesti löysit ton mekon! Ihanan tommonen hempee mekko :-)

  http://plan-cee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Tuli selailtua Nellyn sivuja hyvään aikaan selvästikin :D

   Poista
 3. Aivan ihana toi sun kampaus!! Ja mekkokin, erityisesti selkäpuolelta todella kaunis :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vautsi, todella upea kokonaisuus! Ihana etenkin tuo mekon selkäpuoli :)

  VastaaPoista