4/28/2016

9 FAKTAA


Vaikka mulla on parturi-kampaajan koulutus, en vois enää kuvitellakaan työskenteleväni kampaamossa. Tuotemyynnistä sen sijaan tykkään ja sitä tekisin mielelläni!

Haaveilen aina, että osaisin tehdä jotain hienoja temppuja, osaisin tanssia hullun hyvin tai oisin tosi notkea, mutta en kuitenkaan löydä tarpeeksi motivaatiota sellaisten juttujen harjoitteluun :D

Nukun usein huonosti sellaisten päivien jälkeen, kun olen harrastanut liikuntaa kunnolla. Liikunnattomien päivien jälkeen taas nukun todella sikeästi. Hassua.

Ennen mua ahdisti, jos vaikka joku kaveri lisäsi someen yhteiskuvan missä mää näytän "tyhmältä". Nykyään osaan vaan nauraa hölmöille kuville ja mitäs sitten, siinähän on yleensä se luonnollinen minä kuiteskin xD Eriasia tietty jos joku lisää kuvan missä oisin tyyliin ilman housuja niin sitten en ehkä ilahtuisi :D

Siirrän aina inhottavien virallisten asioiden hoitamista, kuten opintotukien hakemista ja tärkeiden puhelujen soittamista. Sitten hoidan ne viimetinkaan ja saan yleensä kärsiä siitä.

Sama juttu on myös useissa kouluhommissa. Tän vuoden aikana on monta tehtävää tullut tehtyä viimetinkaan ihan paniikissa :D Vaikka todellakin tiedostan kuinka superfiksua ois aloittaa ajoissa!


Synttäri- ja joululahjojen keksiminen toisille on mulle jotenkin todella hankalaa! Vaikka tarjolla on paljon kaikkea niin alan aina miettiä onks tää nyt just hyvä sille ihmiselle, pitääkse tätä ihan turhana jne jne.

Vapaapäivinä hengailen aamutakissa pitkiäkin aikoja, tälläkin hetkellä kun tätä kirjotan (klo 12.28) istun tässä aamutakki päällä. Onks pakko vaihtaa päivävaatteisiin jos ei haluu?

Oon huono sanomaan kehuja ääneen ja se ärsyttää mua todella paljon! Saatan tyyliin ajatella et vitsi ompas tolla kaverilla kiva paita päällä tänään mut minkä ihmeen takia en saa suutani sitten auki? Tätä on alettava treenaamaan, koska tiedän kuinka paljon pienetkin kehut ilahduttaa.

Kuvat: Linda / This is my world

10 kommenttia:

 1. Heh jos mulla on vapaapäivä ja en lähde kotoa mihinkään, oon varmasti yöpuvussa/aamuvaatteissa/oloasussa koko päivän enkä varsinkaan meikkaa tai mitään muutakaan :----D Kotona oon aina rennoissa vaatteissa, eli mun miekestä ei todellakaan oo pakko vaihtaa päivävaatteisiin jos ei halua!

  VastaaPoista
 2. Itellä sama ongelma etten osaa kehua muita vaikka olisi monestikin ollut aihetta. Sitä yritetty opetella jo jonkin aikaa :D ja toi aamutakki juttu on aika sama mullakin :'D
  Itseasiassa monikin noista kohdista on samoja mitä itellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaan hei yhessä kunnon kehuhaaste nyt! :D Alotetaan vaik et vähintään yks kehu päivässä ees jollekin niin eiköhän se siit ala pikkuhiljaa luonnistua :)

   Poista
 3. Lahjojen ostaminen on oikeasti hankalaa, vaikka siitä tykkäänkin. Sitä vain aina alkaa väkisinkin miettimään, että onko tämä nyt tarpeellinen ja tarpeeksi kiva plus hauska :D Vaikka se ajatushan siinä on tottakai tärkein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D se on jännä miten noin periaatteessa helppo juttu osaakin välillä olla niin vaikea!

   Poista
 4. Mustakin lahjojen ostaminen on tosi hankalaa ja alan aina ylianalysoida sitä asiaa just miettimällä noita asioita, mitä säkin sanoit :D Ja sitten saatan kysellä vielä vuotta tai kahta myöhemminkin että oliks se varmasti hyvä se huppari minkä ostin sulle 2014 joululahjaks? Ootko käyttänyt sitä? :DD

  kiiainnanmaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana! :D Mä taas meinaan aina unohtaa ne lahjat mitä oon hankkinu xD huups

   Poista
 5. Oii rakastan sun asua, niin rento mutta tyylikäs! <3

  https://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista