4/01/2016

KAMPAUKSIA YLIOPPILASJUHLIIN

Ylioppilaskirjoitukset lähenevät loppuaan ja osalla taitaa ollakin jo homma paketissa. On siis aika alkaa suunnitella juhlalookia sekä lakin kanssa sopivaa kampausta! Tässä muutama kiva idea ylioppilaskampaukseen. Ensimmäisenä aikaisemmasta postauksesta tuttu rento niskanuttura (tutorial täällä), joka sopii mainiosti myös lakin kanssa.

Malli: Lilli

Erikoispitkiin hiuksiin sopii upeasti iso ja näyttävä merenneitoletti. Merenneitoletti koostuu keskellä olevasta tavallisesta letistä ja sen ympärille kootuista kiharoista. Tutorialia multa ei tähän valitettavasti ainakaan toistaiseksi löydy, mutta youtubesta hakusanalla "mermaid braid" löytyy useita hyviä tutorialvideoita.

Loivat kiharat yhdistettynä kahteen lettiin on sopivan juhlava mutta yksinkertainen yhdistelmä.

Malli: Laura

Longbobin kanssa sopii mainiosti juhlava lainekampaus! Tutorial laineisiin löytyy täältä.

Klassinen, sileä niskanuttura aina hyvin lakin kanssa kuin ilmankin!

Katso myös:
2 kommenttia:

 1. Ihana postaus, just sitä mitä oon kaivannutkin ♥ Mun pitäisi painaa lakki päähän nyt keväällä ja oon ihan hukassa vielä kampauksen kanssa. Näistä noi niskanutturat, sekä eka että vika näyttää tosi hyviltä, sellaisilta, mitä oon vähän ajatellutkin. Merenneitolettikin olisi ihana, mutta mun hiusten pituus ei kyllä varmaan ihan riitä siihen... :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että tuli tarpeeseen! :) Ooi ihanaa sulla on juhlat edessä keväällä :) Nutturat on kyllä superkivoja lakin kanssa ja tohon merenneitolettiin saa helposti lisää pituutta ja tuuheutta klipsipidennysten avulla! ;)

   Poista