4/25/2016

TYTTÖJEN KESKEN


Paljon naurua, ihania ihmisiä, vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia, herkuttelua, tyttöjen juttuja ja yhdessä laittautumista, paljon valokuvia mutta vähän unta, vieläkin enemmän hienoja hetkiä ja kivoja muistoja. Oli taas ihanaa viettää viikonloppu Ennin, Juulian ja Lindan kanssa ja käydä vierailemassa Indiedaysin tapahtumissa. Sekä gaalassa että bloggaajapäivässä oli hauskaa ja tapahtumat oli järjestetty hyvin! Kameran olemassaolo unohtui lähes täysin kun kokoajan oli jotain mielenkiintoista tai hauskaa meneillään :D Joten kiitos näistä kuvista Ennille, Lindalle ja Juulialle Nähdään koko porukalla niin harvoin, joten tällaisista viikonlopuista tulee otettua kyllä kaikki irti, ja niin me tehtiin tälläkin kertaa. Kiitos!

10 kommenttia:

 1. Eikä kuinka ihana ja erilainen postaus!! Ihanaa et näkee vähä erilaillaki toteutettuja postauksia :') Puss <3

  VastaaPoista
 2. <3 puss! ja eikun uusia rehvejä suunnittelemaan ;)

  VastaaPoista
 3. Todella ihanasti muokatut kuvat! Olen lukenut gaalasta jo paljon postauksia, mutta tämä oli ihanan erilainen :)

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
 4. Ei voi kun kompata edellesiä, että ihana kun tää postaus oli erilainen ja niin ihanasti toteutettu :) Upeita naisia siellä, kaikki niin kauniita ♥

  VastaaPoista
 5. Tuolla oli kyllä hurjan hauskaa! Mä taisin kävellä teidän poppoon ohi, mutta en tietty sit siinä tilanteessa ehtinyt tarrata kiinni ja moikata! :( Näytitte kaikki superupeilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! :) Hööh voihan harmi, mut ens kerral sitten ;) ja kiitos paljon :3 ♥

   Poista