6/13/2016

ALKUKESÄLTÄ

Instagramin puolelle on kertynyt viimeaikoina paljon kivoja kuvia, joten päätin jakaa niistä muutamia tännekin. Nykyään kun oon kirjotellut blogiin harvemmin, tulee instaa päiviteltyä useammin koska tykkään oottaa valokuvia melkein päivittäin :) Jos tällaiset pienet kuvakuulumiset kiinnostaa niin mua voi instassa seurailla @annnniu!

Oon täällä jo kirjotellutkin sisustusinnostuksesta, joka vaan villiintyy kokoajan :D Kuvissa näkyy pieniä palasia uusista harmaista lakanoista + helmalakanasta jotka lähiaikoina hommasin. En enää haluis käyttää mitään muita lakanoita kun noita harmaita koska ne on itsessään jo niin nätit! Yöpöydäksi alunperin hommattu retropöytä löysi uuden paikkansa olkkarin sohvapöytänä ja siihen jäi. Makkariin aattelin joko rakentaa itse tai etsiä kirppareilta kaksi samanlaista yöpöytää :) Eteiseenkin oon kaavailemassa uutta lipastoa ja toivonkin pääseväni kunnon kirppiskierrokselle lähiaikoina sitä metsästämään.

Viime lauantaina juhlittiin Artturin siskon ja kahden serkun ylioppilasjuhlia ja sain kunnian toimia heidän kuvaajanaan. Meillä oli ihan huippuhauska kuvausreissu mutta kömmähdyksiltä ei kuitenkaan vältytty, sillä yksi lakki saatiin järvestä pelastaa :D Tuo alanurkassa oleva suloinen paikka löytyi yhtenä päivänä kävelylenkillä ja hyödynnettiinkin myös sitä ylioppilaskuvauksissa. Näiden juttujen lisäksi mulla on mennyt iso osa ajasta kesäopintoihin, mutta onneks niihin on luvassa ihan kohta pieni tauko ja pääsee rentoutumaan viimeinkin oikein kunnolla!

Miten teidän alkukesä on sujunut? Kesätöissä vai kenties opintojen parissa vai lomaillen? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti