6/23/2016

DIY VIRKATTU TOPPI

Jeaa tulihan se valmiiksi, mun ensimmäinen omatekemä virkattu toppi! No okei, myönnettäköön että tein eka kyllä yhtä toisenlaista toppia joka on edelleen vähän vaiheessa, kun innostuin tästä versiosta enemmän ja keskeytin toisen :D Kirjoittelenpa siitä toisesta sitten kun se valmistuu.

Tämän tekeminen oli yllättävän helppoa, vaikka omaan virkkaustaustaani kuuluukin vain ala-asteen käsityötunneilla virkatut jutut sekä samanikäisenä virkkaamani random tilkut ja muut hupsutukset. Ohjeena käytin tätä videota, mutta en edennyt ihan kirjaimellisesti tuon ohjeen mukaan koska halusin topista pidemmän. Tuolta Krystal Everdeenin kanavalta löytyy myös monia muita kivoja tutorialeja sekä vinkkejä ihan virkkauksen perusteisiinkin :) Langaksi valitsin Novitan eco cottonin ja virkkuukoukun kokoa 4.00mm. Lankaa tähän kului suunnilleen yksi kokonainen kerä ja 1/4 kerää lankaa. Koska lankaa jäi noin kivasti, täytynee taiteilla siitä lisää jotain päällepantavaa kesäksi!

P.s Kiitos sulle Heidi kun innostit mut tähän "virkkuu-koukkuun", hih! :D

6 kommenttia:

 1. Todella hieno! Mä olen miettinyt myös kun noita virkattuja toppeja näkyy nyt kaupoissa että olisi kiva kokeilla myös itse :) Sais ihan omannäköisen mutta ajankohtaisen topin :) Kiitti tosta kanava vinkistä! Käynkin heti tsekkaamassa sen :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) käyhän tsekkaa! Tää on nyt niin kiva kun on ajankohtanen vaate ja samalla mukavaa tekemistä :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Mäkin tein tuossa juhannuksena yhden topin virkaten :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nättejä nuoren tytön päällä.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista