7/06/2016

NELJÄS KERTA TODEN SANOO

Mun yksi isoimmista unelmista on viimeinkin toteutunut. Sain jo toissaviikolla opintopolkuun tiedon, että oon saanut opiskelupaikan tietojärjestelmätieteeltä Jyväskylän yliopistosta! Oon siis nyt ollut vuoden tietotekniikalla, mutta tehnyt silti jo tietojärjestelmätieteen opintoja tähdäten pääaineenvaihtoon. Vaihto olisi tapahtunut kuitenkin vasta vuoden päästä, joten päätin sitten yrittää yhteishaun kautta ja tällä kertaa (neljännellä yrittämällä) onnistuin!

Vaikka opinnot olisivat jatkuneetkin normaaliin tapaan syksyllä siitä huolimatta pääsinkö sisään vai en, olen sanoinkuvaamattoman onnellinen että pääsin ja sain toteuttaa unelmani jo nyt! Nyt aukeaa myös mahdollisuus hakea esimerkiksi tutoriksi, mistä olen hiukan haaveillutkin :) Tuntuu samalla myös hassulta kun taas alkaa uusi fuksivuosi vaikka vasta se edellinen päättyi, heh :D Vaikka kesä vielä onkin, odotan jo innolla opintojen alkamista!

Tästäkin kokemuksesta tuli opittua se, että kun jotain tarpeeksi haluaa ja jaksaa tehdä sen eteen töitä, jossain vaiheessa työnteko/odotus palkitaan. Sattuukos siellä ruudun toisella puolella olemaan jotain toista tietojärjestelmätieteellä syksyllä alottavaa? :) Onnea kaikille opiskelupaikan saaneille!

P.s Tämän muutoksen lisäksi aloitin maanantaina elämäni inttileskenä, saa nähdä miten tämä sitten lähtee rullaamaan... :D

8 kommenttia:

 1. Hei, onnea opiskelupaikasta! :) Itse tulin hyväksytyksi Turun yliopistoon kirjallisuustiedettä opiskelemaan, tosin jonotan vielä varasijapaikkaa Tampereelta. Ja mustakin tuli just inttileski!! Mut hei, eiköhän tämä tästä ala sujumaan niin täällä kuin sielläkin :D Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja paljon onnea myös sulle!! :) Oo kohtalotoveri! :D koittakaamme selviytyä xD mukavaa kesää sullekin :)

   Poista
 2. Superisti onnea! ♥︎ Näitä opiskelupaikkauutisia on ollut niin ihana lukea nyt viime aikoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Totta, tuntuu viel et tosi moni tuttu on saanu paikan tänä vuonna niin ilon aiheita on ollu superisti! :)

   Poista
 3. Aloitan itse toista vuottani syksyllä ko. pääaineessa ja opinahjossa :-D

  Jee tervetuloa joukkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijee kiva kuulla!! :) Ja kiitos, odotan niin innolla! :)

   Poista
 4. Voi onnittelut opiskelupaikan johdosta täältäkin! <3 Mäkin vaihdan tänä syksynä pääainetta, sillä pääsin yhteishaun kautta hyppäämään journalistiikasta kirjallisuuden puolelle juurikin Jyväskylän yliopistossa. Ootan kans opintojen alkua jo ihan hullun paljon! On se jännä, miten oman unelma-alan opinnot voi motivoida niin käsittämättömän paljon! :D

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ja hei paljon onnee sullekin!! :) Jep toi on niin totta, motivaatio on heti korkeella kun tietää että pääsee tekee just sitä mistä tykkää ja mikä eniten kiinnostaa :)

   Poista