7/12/2016

RUISROCK 2016

Saatiin tänäkin vuonna Millan kanssa kutsu tulla töihin Hiusmuotoilua tunteella festaristailaamoon kampauksia tekemään ja tottakai oltiin ihan messissä! Siinä ohella tietty päästiin nauttimaan myös festarimeiningeistä ;)

Kukkia, lettejä kiharaa ja iloista mieltä. Kampausta pääsin tekemään myös serkkutytölle, mikä oli erittäin mukavaa! Vaikken koskaan tulekaan kampaamossa työskentelemään, on kampausten tekeminen edelleen lähellä sydäntä ja tällaisia keikkoja toivoisi lisää ♥

Tälläkertaa meillä ei ollut oikein mitään must see lemppariesiintyjää mutta nautittiin kuitenkin musiikista, lämpimästä kelistä ja hyvästä meiningistä!

Festarialue, meidän majoituspaikka ja stailaamo olivat kaikki eri paikoissa ja suhteellisen kaukana toisistaan, joten päästiin suunnistamaan ihan urakalla. Onneks Milla on ehkä maailman paras navigoimaan koska itsehän olisin jo eksynyt alkumetreillä :D haha. Mut tämmöset suunnistamiset on kyllä aina hyödyllisiä kokemuksia vaikka jalat vähän kärsiskin.

Jopa päivän festarioutfitti tuli kuvattua. Päälle valikoitui mahdollisimman käytännöllistä ja kevyttä rättiä jottei kuumuus tai liian painava reppu yllättäisi. Erityismaininta maailman parhaimmista festarikengistä, jotka vuosi sitten ostin juurikin Ruisrockista. Näillä on nyt tallattu neljät festarit ja siihen nähden on edelleen avan mainiossa kunnossa! Mitä nyt täynnä hiekkaa tietenkin.

Rinkat selkään ja kotia kohti! Hieno mutta rankka viikonloppu takanapäin :D ja tämä kaksikko nukahti samantien junaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti