8/03/2016

HELPPO KAMPAUS ILMAN LÄMPÖÄ

Kukkuu pitkästä aikaa ja mukavaa elokuun alkua! Muistin äsken nämä flickrin uumenissa piileskelevät kuvat yhdeltä hyvältä hiuspäivältä (kun kerrankin jaksoin laittaa hiuksia) ja päätin tulla jakamaan tän superhelpon idean tänne :D

Tällä kertaa voidaan unohtaa muotoiluraudat, koska tähän ei lämpöä tarvita. Kampauksessa voi hyödyntää edellisen päivän ranskanlettejä tai letittää sellaiset yöksi. Kannattaa suihkauttaa hieman suolasuihketta, jotta kiharoista muodostuu kestävämmät. Aamulla sitten vaan harjataan lettikiharat auki ja viimeistellään joko lakalla tai suolasuihkeella oman maun mukaan :) Pörröiseen lookiin sopii hyvin kaveriksi esimerkiksi iso puolinuttura tai vaikkapa huivi.

Saattaapi olla sitten kun koulu alkaa hyödynnän tätä niin että letit ekana päivän, tämä tokana. Jää aikaa muuhunkin, heh! Vaikka syksyä kohti mennäänkin, niin mikä on/ on ollut teidän kesän lempparikampaus? 

14 kommenttia:

 1. Ihana kampaus! Täytyy kokeilla itekin laineilla tehdä. Suoralla tukalla tulee niin littana. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Eikun kokeilee vaan, lettikiharat tekee kyllä kivan tuuhean vaikutelman :)

   Poista
 2. Näyttää kivalta pitkässä hiuksessa! Pitkässä polkassa joka on luonnontilassa jo valmiiksi pyörteinen (ilman suoristamista), niin look tuo lähinnä mieleen pelle hermannin lampaan :'D

  VastaaPoista
 3. Tänä kesänä oon pitänyt hiuksia usein just tällasilla puoliponnareilla/-nutturoilla, tai sitten ihan vaan niskanutturoilla :) Molemmat itse asiassa kampauksia, joita en joskus osannut yhtään kuvitella käyttäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä käteviä kesäkampauksia! Se on hauska huomata kuinka hyvin jokin kampaus sopiikin itselle vaikkei aluksi siltä tuntuisi! :)

   Poista
 4. Tosi kivalta näyttää tää kampaus sun hiuksissa! Itse leikkasin hiukset lyhyemmiksi kesää ajatellen ja lemppari "kampaus" onkin ollut pitää niitä ihan auki :) Yleensä oon myöskin niin laiska, että laitan ne vaan ponnarille, jos kiinni pitää pistää :D

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Lyhyet toimii kyllä hyvin auki eikä oo liian kumatkaan kesällä :)

   Poista
 5. Mulla hiukset yleensä auki tai ponnarilla.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Todella mielenkiintoinen ja hyvä aihe opinnäytetyölle, kiitos kun kerroit tästä :) Käynkin vastaamassa kyselyyn heti!

   Poista
 7. Mä kans tykkään pitää hiuksia noin! Ihana tunne kun otsahiukset ei koko ajan kutittele kasvoilla :D :)

  VastaaPoista