9/18/2016

POSITIIVISTA ENERGIAA LUONNOSTA

Kiipeän ylös jyrkkää ja kapeaa kallion reunaa tarttuen kiinni jokaisesta puunjuuresta mistä vain kiinni saan. Jännittää. En halua pudota. Pidän tauon ja nousen hetkeksi pystyyn puusta tukea ottaen ja katson taakseni. Suustani pääsee epämääräinen ouvau! - kiljahdus, kun nään edessä aukeavan maiseman. Jatkan kiipeämistä ylöspäin kunnes pääsen tasanteelle josta maisema aukeaa vielä entistäkin upeampana. Istun alas enkä voi lakata tuijottamasta. Silmä lepää ja mieli rentoutuu. Näinä hetkinä sitä tuntee suurta kiitollisuutta että on saanut syntyä näin kauniiseen maahan kuin Suomi.


Aamulla tehty retki Hyyppäänvuorelle oli samaan aikaan rentouttava ja energisoiva. Metsässä kävellessä arjen kiireet ja turhat murheet unohtuvat. Ajatukset puhdistuvat. On ihanaa keskittyä vain siihen mitä näkee ja kuulee. Ja mikä olisikaan mukavampaa laatuajan viettämistä omien vanhempien kanssa kuin luonnossa retkeily näin upealla kelillä. Liikuntamuotoja on niin monia, että luonnossa liikkuminen tuppaa ainakin omalla kohdallani usein unohtumaan. Tämänpäiväinen oli hyvä muistutus siitä, kuinka kannattaa hyödyntää näitä upeita maisemia ja nauttia niistä niin paljon kuin mahdollista.

Joten kuomaseni siellä ruudun toisella puolella, ylös, ulos ja metsään!

4 kommenttia:

 1. Upeet maisemat, mielessä on olluki että nyt on päästävä ruskan tullessa johonkin, missä sitä värikirjoa pääsee vaan katselemaan ja nauttimaan luonnosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Syksyn värit alkaa olla upeimmillaan, kaunista katseltavaa riittää ;)

   Poista
 2. Siis wau mitä maisemia! Muistuttaa vähän Repovettä tai Kolia. Ensi viikonloppuna mäkin haluan ehtiä metsään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :3 Sitten eikun metsään maisemista ja luonnosta nauttimaan :)

   Poista