9/28/2016

TEEN IHMEELLISESSÄ MAAILMASSA

"Vihree tee on aina kitkerää ja oolong teetä tuskin uskaltaa enää maistaa" - olivat ajatuksiani, ennen maanantaina Jyväskylän bloggaajille järjestettyä teetastingia. Teeleidi tarjosi meille mielenkiintoisen matkan teen historiaan sekä uusiin makuihin. 

Niin, mites se "yleensä kitkerä" vihreä tee sitten? Meille tarjoiliin alkuun maustamatonta vihreää teetä ja kuinka ollakaan, maku oli ihmeellisen pehmeä. Sellainen että oisin voinut juoda monta kuppia vaikka janoon :D Syynä lienee se, että vihreää teetä ei tulekaan hauduttaa kiehuvaan veteen, kuten aina kotona olen tehnyt ja näin pilannut sen maun. Oolong teetä oon taas vierastanut sen maitoisen maun takia, mutta tämäkin kokemus osoittautui teetastingissa hyväksi, joten uskaltaudun ehkä jatkossakin maistelemaan.

Lopuksi maisteltiin muutamaa erilaista maustettua teetä ja tykkäsin kaikista, kuten myös kaikista maustamattomistakin! Että hei, etenkin te jotka ette tykkää teestä, suosittelen lämpimästi vierailua teehuoneelle, mistä saa muutakin kuin pussiteetä ;) Seuraavalla Teeleidivierailullani ajattelin testata, miltä mahtaa maistua paljon puhuttu "hippitee"...

Mikä on sun suosikkiteemaku? Vai ootko enemmän kahvi-ihminen?

Kiitos ekasta kuvasta Essille !

2 kommenttia:

  1. Mäkin aluksi pilasin teeni tekemällä siitä vahingossa kitkerää, mutta virheiden kautta voittoon :D Tällä hetkellä yks mun lemppareista on appelsiinilla ja inkiväärillä maustettu vihreä tee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaapas hyvältä! Pitää joskus testata, tykkään etenkin inkivääristä tosi paljon :)

      Poista