10/05/2016

ELÄMÄNI AAKKOSET

Artturi, tuo rakas ihminen jonka kanssa ollaan kuljettu yhteista taivalta kohta kuusi ja puoli vuotta

Blogi ja bloggaaminen. Vaikka kuinka oon uhonnutkin lopettavani tän homman niin silti tää on niin iso osa mua, etten ihan heti pystyis luopumaan.

Cheerleading. Paras urheilulaji ikinä. Tän lajin parissa kasvoin jotenkin henkisesti tosi paljon ja sain tuntea millaista on kun saa tehdä täysillä sitä mitä rakastaa. Edelleen seurailen lajia aktiivisesti vaikken enää harrastakaan :)

Dumppi ry. Meidän ainejärjestö joka järkkää meille kaikkee kivaa opiskelujuttujen ohelle!

Elli. Oi pikkusiskoni mun ♥

Farkut. Sellainen vaatekappale, jota ilman on aika vaikeaa olla. Tai siis ainakaan vielä ei oo löytynyt mitään täysin korvaavaa vaihtoehtoa :D

Gaala. Blog awards gaalat on olleet aina huikeita. Etenkin se, missä tutustuttiin Juulian kanssa Enniin ja Lindaan ♥

Hiukset. Jotain kiehtovaa niissä on ollut aina. Ehkäpä siksi hankinkin itselleni ammattitutkinnon aiheesta.

Iskä. Mun iskä on paras äijä ikinä!

Jännittäminen. Oon muuten tosi rento ja sosiaalinen, mutta tietyissä tilanteissa jännitän aivan kamalasti :D Näitä ovat esimerkiksi esitelmät ja puheet tai sitten jos joudun täyden luentosalin kuullen vastaamaan johonkin kysymykseen, auts. Päässä alkaa pyöriä samantien.

Kissat. Juoksen vaikka puskaan random kissan perässä koska iiks se on liian söpö.

Liikunta. Vaikken mikään himoliikkuja olekaan, pidän huolen siitä että saan tarpeeksi hyötyliikuntaa ja pysyn hyvinvoivana. Tän hetkinen liikuntasuosikki on käsilläseisonnan opetteleminen, on muuten kivaa mutta rankkaa!

Muoti. Oon kiinnostunut seurailemaan mitä on muodissa, mutten siltikään omasta mielestäni koe olevani itse erityisen muodikas, heh.

Neulominen. Terapiaa parhaimmillaan ja lopputulos tekee onnelliseksi myös.

Opiskelu. Seuraavat neljä vuotta vielä tuun viettämään tämän aiheen parissa. Tällä hetkellä oon myös innostuneempi opiskeluista kuin koskaan!

Periksiantamattomuus. Oon viimevuosien aikana kehittynyt tässä paljon ja huomannut, että jos jotain haluan oikein kovasti niin teen töitä myös sen eteen!

Qhi ihQ heh heh... anteeksi en keksinyt mitään. Liian eksoottista.

Rakkaus. Ilman tätä mä ja varmaan muutkin oltas ihan hukassa tässä maailmassa.

Serkut. Tää tuli mieleen tekstaillessani yhdelle serkuistani ja aloin miettii kuinka kivaa on miten hyvin tuun kaikkien kanssa juttuun! Osan kanssa nähdään harvemmin mutta silti on aina yhtä hauskaa :)

Tietojärjestelmätiede, pääaineeni yliopistossa

Uteliaisuus. Oon ihan käsittämättömän utelijas otus, halua tietää kaiken >:D

Valinnan vaikeus. Siis ihan joka asiassa. Pakastealtaalla saattaa kulua tovi kun valkkaan jätskipuikkoa ja arvioin onko siinä mars -jäätelössä vaniljaa ja onko se pahempaa kun pirkkajätski.

Wifi. Okei joo myönnettäköön että hiukan sitä nettiriippuvaisia ollaan.

XD vihasin kyseistä hymiötä joskus kakarana ja sitten rupesin käyttämään sitä kun tajusin et se on cool.

Yliopisto. Abivuonna uhosin etten ikinä mee yliopistoon koska siellä pitää kirjottaa joku gradu siis iikks yöks! Ja kuinkas sitten kävikään.

Zombi. Koska en muuta sanaa tähän keksi, niin kerrottakoon tästä se että kaikki elokuvat ja pelit tai mikä tahansa mihin zombit liittyy ei kiinnosta yhtään / ällöttää :D

Ååååå åhitan tämän kirjaimen

Äiti ♥ silloin kun itellä ei maalaisjärki pelaa silloin soitetaan äidille

Öööö siis täh? Mää oon aina jokseenkin pihalla jostain.

Kuvat Juulia / Juulia S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti