7/12/2017

KESÄKUULUMISET

Kuluneen kevään ja kesän aikana on tapahtunut jos jonkinmoista. On tapahtunut paljon ja aika kivoja juttuja. Taidanpa aloittaa ihan aikajärjestyksessä, joten palataanpa ajassa taaksepäin huhtikuuhun asti...

Meidän seitsemäntenä vuosipäivänä 18.4. Artturi oli päättänyt järjestää mulle pienen yllärin, ja suklaamunasta löytyikin muovisen lelun sijaan jotain ihan muuta ♥ Oon niin onnellinen että saan olla tän ihan parhaan tyypin tuleva vaimo! Häiden kanssa ei aiota kuitenkaan pitää mitään huimaa kiirettä, oon ite vähän sellanen tyyppi että haluan suunnitella tämmösiä isoja juttuja oikeesti pitkään ja hartaasti :D ja tottakai säästää rahaa että saadaan huisit juhlat!

Toinen iloinen yllätys oli se, että sain kesätyöpaikan koko kesäksi! En oo koskaan elämässäni valitettavasti onnistunut kesätyömarkkinoilta nappaamaan itselleni koko kesälle töitä, mitään pienempiä keikkaduuneja lukuunottamatta joten tällainen tuntuu kyllä aikamoiselta lottovoitolta näin työllisyystilanteen huomioon ottaen. Tuntuu tietenkin tosi erilaiselta, kun ei olekaan kesällä niin paljon vapaa-aikaa mutta toisaalta näillä keleillä sisällä istuminen ei haittaa yhtään :D Elokuussa mua odottaa kuitenkin viikon loma!

Kesäkuun alussa muutettiinkin sitten uuteen kotiin! Tämä on hyvin paljon samankaltainen kuin edellinen, mutta sijainti on huipulla paikalla ihan Jyväskylän keskustassa ja lattia on laminaattia (vihdoin!! t. muovimattoon kyllästynyt). Vielä täällä näyttää osittain keskeneräiseltä ja jotkut tavarat etsivät paikkaa, mutta pikkuhiljaa alkaa tuntua jo kotoisammalta :)

Kesäkuun puolessavälissä toteutettiin pitkään haaveena ollut reissu Venäjälle Petroskoihin Artturin sukulaisten luo. Tää reissu oli kokonaisuudessaan rentouttava, avartava ja lämminhenkinen. Päivät vietettiin kaupungissa ja nähtävyyksiä katsellen (huom ylemmässä kuvassa ne kuuluisat Äänisen aallot!) ja iltapäivällä palattiin majoituspaikkaamme eli Artturin mummon mökille suloiselle siirtolapuutarhatyyliselle alueelle. Matka sujui oikein hyvin ilman ihmeempiä kommelluksia, mutta kotiin palatessa huomasin mukaan tarttuneen sitkeän pöpön, joka pisti mut sairastelemaan viikoksi :D Opinpahan nyt tästä ainakin, että aina pitää olla tarkkana reissussa ettei tällaisia satu tulevaisuudessa!

Mitä teidän kesään kuuluu? Töitä, lomamatkoja vai ihan jotain muuta?

6 kommenttia:

 1. Mun kesään kuuluu lomailua, mökkeilyä ja reissailua. Kiva postaus ☺️

  http://suvinkuvatt.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kihlauksesta!! :) Hauskalla tavalla sua kosittu!! Ja munkin kesään kuuluu töitä ja työharjoittelua koulua varten, mutta muutaman viikon päässä odottaa onneksi parin viikon mittainen kesäloma!! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kuulostaa hyvältä :) oiii ihanaa loma! Työnteko kesällä on tosi jees mutta sitä lyhyttäkin lomaa & viikonloppuja tulee ootettua niiin innolla :)

   Poista
 3. Kiva lukea susta pitkästä aikaa! Näköjään multa oli mennyt tällainen postaus ihan ohi. Teidän koti näyttää kivalta ja tosi hienoa, että oot saanut kesätöitä! Mulla kävi ekaa kertaa niin, etten saanut mitään kesätyöpaikkaa, mutta lomailukin on ollut aika kivaa. Toivottavasti kuullaan susta taas pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että oli kiva lukea! :) Kiitti paljon! Kesä on kyllä ihanaa aikaa olla lomalla ja ottaa ihan rennosti, töitä ehtii tehdä tulevaisuudessa viel paaaljon joten ei hätiä ;) Heh katotaan jos saisin tän blogijumin joskus vähän hellittää :D jospa syksyn lähentyessä alkas kirjottelu sujua!

   Poista