9/11/2017

HIUSTEN KASVU KAHDESSA VUODESSA

 2015 / 2016 / 2017

Vuosi sitten päätin alkaa mielenkiinnosta seuraamaan, millaista vauhtia mun hiukset oikein kasvaa ja kuinka pitkäksi. Tässäpä siis näkyy, että kyllä nuo on vielä tuosta viimevuodesta saaneet pituutta, vaikken näin suurta eroa odottanutkaan näkeväni! Mielenkiinnolla odotan, milloin saavutan sen maagisen geneettisen maksimipituuteni, josta ei enää pidemmäs päästä :D

Mitä pidemmäksi hiukset kasvaa sitä enemmän tarvitsee myös käyttää aikaa niiden hoitamiseen. En halua enää olla samatta tilanteessa kuin joskus neljä vuotta sitten, kun en suostunut luopumaan puhki kuluneista kutreista jotka ovat ohutta kuin hiirenhäntä :D huh. Mietin, että pitäis löytää jokin uusi tehokas hoitoaine, joten jos sulla on jokin hyvä hoitsikka mielessä niin otan ehdotuksia vastaan!

Hauskaa alkuviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Aika upea kasvu! Itellänikin on menossa kasvatusprosessi, jonka tuloksia on aina kiva seurailla tietyin väliajoin. Näissä hyvin näkee eron vuosien saatossa, todella hyväkuntoisen ja paksun näköistä hiusta olet kasvattanut.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti kiva kuulla! :) Tsemppii kasvatusprojektiin! On kyl kiva seurailla näin kuvien avulla tätä, näkee että oikeesti tapahtuukin jotain! :D

   Poista
 2. Healthy sexy hair, ainut oikeasti hyvä hoitoaine kannattaa testata!!

  VastaaPoista
 3. Neljä sanaa: The Long Hair Community! Maailman paras hiusfoorumi niille, jotka haluavat oikeasti pitkät hiukset :)

  VastaaPoista
 4. Kommentoin aika kauan postauksen julkaisun jälkeen, mutta itse oon tykännyt hirmuisesti Evo:n hiuksiin jätettävästä day of grace -hoitoaineesta :)

  - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista