9/03/2017

LOMA KOSILLA

Niinhän siinä kävi, että vietin mun tän kesän kaikki lomapäivät ulkomailla! :D Venäjän reissun lisäksi suunnattiin elokuun alkupuolella kohti lämpöä, ihanalle Kosin saarelle Kreikkaan yhdessä Artturin ja meidän ystäväpariskunnan kanssa. Mun on ihan sairaan vaikea keksiä sanoja kuvailemaan tätä reissua, se oli vaan niiiin uskomattoman ihana!

Mitä me sitten viikon aikana puuhailtiin? Ekat päivät pyhitettiin rentoutumiselle ja auringonotolle meidän hotellin uima-altaalla (kiitos sille ihmiselle, joka on ollut niin nero ja keksinyt sijoittaa allasalueen katolle, maailman paras systeemi!) ja tottakai hyvästä ruuasta nauttimiselle. Kuluneen viikon aikana tehtiin myös skootteriretki vuorille, käytiin katsastamassa ihana Tigakin hiekkaranta, käytiin laivaretkellä kiertämässä kolme eri saarta, päästiin katsomaan delfiinejä sekä sukeltamaan upeissa kirkkaissa vesissä! Tällä pienellä saarella siis tekemistä riittää ja ajattelinkin tehdä erikseen Kos-vinkit postauksen kaikesta kivasta, mitä kannattaa kokea :)

Oon myös todella onnellinen siitä, että päätettiin lähteä reissuun neljän hengen porukalla! Yhdessä ideoimalla saatiin aikaiseksi kaikkea yllämainittua kivaa tekemistä ja seikkailuja eikä aika käynyt pitkäksi missään vaiheessa :) Kaikin puolin Kos oli lomakohteena upea, ja voin lämpimästi suositella tätä suloisen pientä saarta kaikille lomakohteeksi! Tuhannet kiitokset vielä parhaalle matkaseuralle Artturille, Heidille ja Tuomakselle! Heidille myös kiitos osasta kuvista :)

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, tuli ikävä Kosille. Käytiin lomailemassa siellä kavereiden kanssa 2015. Tykkäsin Kosista ihan hirmusesti ja vaikka siellä kaksi viikkoa oltiinkin niin ei ehditty edes tehdä kaikkea, mitä olisi haluttu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiettä! Toi oli kyl ihana lomakohde, mulla kans ikävä takasin! Joo mulla ihan sama fiilis, jäi viel paljon asioita kokematta kun oli niin paljon kaikkee kivaa tarjolla :D pitänee matkata joskus takaisin siis!

      Poista